Olen ehkä ollut neljän seinän sisällä kauemmin kuin on sallittua ja voi vain arvata minkälaisia ajatuksia silloin tulee... Kaikkea maan ja taivaan väliltä tulee mietittyä ja paneuduttua syvemmin kuin ehkä 'normaalit' ihmiset joilla on parempaa tekemistä. Yksi esimerkki on, että luulen olevani biseksuaali. En olisi varmaan tätä tajunnut ilman syvällisempiä pohdintojani, mutta samalla en ole myöskään tietenkään saanut mitään aikaan kummankaan sukupuolen kanssa, joten... Miten voin olla varma?

Yleensä, kun tulee tuota seksiä ajateltua niin kyllä siellä mielessä se mies pyörii ja ehkä toinenkin mies ;) Yleensä naista kun ajattelee tulee mieleen vaan se suutelu, joten olisinko sittenkin tuomittu heteroksi. Yksi fantasia liittyen noihin miehiin on man-on-man seksi elikkäs homoista puhun. Lueskelen sen takia aika runsaasti fanfiktiota (englanniksi) ja sitähän löytyy kivasti. Melkeinpäs päivittäin tulee selailtua tuota pornahtavaa tekstiä.

Aika turhauttavaa tämä ikuinen masturbointi kyllä kieltämättä on, vaikka kylläkin hiukan paineita tasaa, mutta olisi aivan kiva jo saada sitä 'oikeeta' asiaa. Helppoa olisi mennä baariin ja iskeä joku, mutta kun kotona asuu niin ei viitsi tuoda tänne ketään ja en oikein halua yksin sinne baariin mennä. Kavereista on pulaa, ne katosi yläasteen jälkeen jonnekkin helvettiin... Siskon kanssa olen käynyt, mutta jotenkin sitä tulee käyttäydyttyä aika varautuneesti sen seurassa, perhettä kun on.

Nyt olisi näkyvissä kyllä vähän valoa. Nimittäin kämppä on tiedossa, mutta aivan jumalattoman pieni, vuokra on kuitenkin aika edullinen ja sisältää netin ja sähkön ja on hyvällä paikalla keskustan ja koulun välissä.

Ehkä asiat pian selkeentyy.